Mottagning

Mottagningen är en tid för oss både nya och gamla studenter att träffas, umgås och ha roligt tillsammans. Det är en chans för er som nya studenter att lära känna era framtida kurskamrater samt knyta kontakter där ni kan få råd och tips från oss som redan har pluggat ett tag. TUFF:s mottagning är till för alla studenter som ska läsa förskollärare, grundlärare med inriktning mot F-3, grundlärare med inriktning mot 4-6 och grundlärare med inriktning mot fritidshem.

 

Under mottagningen finns det inga måsten utan du deltar i det du vill och känner för. Alkohol brukar förekomma men är inget måste eller krav för vare sig nya eller gamla studenter, du väljer själv om du dricker, vad du dricker och hur mycket. Vid samtliga tillfällen kommer det alltid att finnas ett antal Generaler och Phösare som är nyktra under era mottagningsaktiviteter.

 

Mottagningen är till för alla och är en otroligt bra chans att lära känna nya människor och Umeå som stad, samtidigt som insparken ofta är en uppskattad och rolig väg in i studentlivet. För insparkskvällarna behövs ingen anmälan, utan det handlar bara om för dig att dyka upp när du känner för det!

Generaler

VT19/HT19

Skärmavbild 2019-04-27 kl. 14.14.26.png

Maja läser termin 7 på Förskollärarprogrammet.

Maja Holmlund

Skärmavbild 2019-04-27 kl. 14.14.34.png

Isabell läser termin 7 på Förskollärarprogrammet.

Isabell Vallgren

Skärmavbild 2019-04-27 kl. 14.14.18.png

Anton läser termin 3 på Grundlärarprogrammet med inriktning mot åk 4-6.

Anton Holmlund

Mottagningsdokument

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

© 2019 Tuff Studenförening