Första träffen för årets mottagning är fredagen den 28/8 kl. 18:00. Plats meddelas via Facebookgruppen.

Facebookgruppen heter:

TUFF inspark ht20.

Mottagning

Mottagningen är en tid nya studenter som börjar termin 1 att träffas, umgås och ha roligt tillsammans. Till hjälp finns äldre studenter, kallade Phösare och Generaler, som ska hjälpa er att få en bra start på universitetslivet. Det är en chans för er nya studenter att lära känna kurskamrater samt knyta kontakter där ni kan få råd och tips från oss som redan har pluggat ett tag. TUFF:s mottagning är till för alla studenter som ska läsa förskollärare, F-3, 4-6 och fritidshem.

 

Under mottagningen finns det inga måsten utan du deltar i det du vill och känner för. Alkohol brukar förekomma men är inget måste eller krav för vare sig nya eller gamla studenter, du väljer själv om du dricker, vad du dricker och hur mycket. Vid samtliga tillfällen kommer det alltid att finnas ett antal Generaler och Phösare som är nyktra under era mottagningsaktiviteter, dessa har reflexväst.

 

Mottagningen är till för alla och är en otroligt bra chans att lära känna nya människor och Umeå som stad, samtidigt som insparken ofta är en uppskattad och rolig väg in i studentlivet. För insparkskvällarna behövs ingen anmälan, utan det handlar bara om för dig att dyka upp när du känner för det!

General är de personer som har huvudansvaret över mottagningen. 

Phösare är äldre studenter som ex. är lagledare för olika lag.

Några nya studenter ska precis tävla i en stafett, påhejade av några Phösare.

Generaler

Anton Holmlund

Anton läser grundlärarprogrammet med inriktning mot åk 4-6, termin 5.

Anton är en energirik individ som har många bollar i luften. Han har sitt Sörmjöle i sitt hjärta. Även om han vuxit upp nära havet är Anton en badkruka av rang, han ogillar verkligen att bada i havet. Det är för kallt och det är ett faktum. Ologiskt nog föredrar Anton vintern före sommaren.

 

En sak som Anton hatar är rondeller. Ingen kan köra rondeller och här i Umeå finns de överallt och skapar hat. Som protest brukar Anton ibland köra ett extra varv.

 

En sak däremot som Anton älskar är sneakers. En kärlek som resulterat i alldeles för många skor. Eller finns det verkligen något som säger att en kan ha för många skor. Svaret är nog nej om du frågar Anton.

Jenny Aronsson

Jenny läser grundlärarprogrammet med inriktning mot fritidshem,
termin 3.

Jenny är en engagerad individ som brinner lite extra för att arbeta med ungdomar samt att spela och titta på nästa alla typer av bollsporter. Hon är från rätt sida om Umeälven, vilket självklart är TEG! Hon har självmant valt att ta kampen för att övertyga resten av mänskligheten om att detta är den enda och största sanningen.

 

På senaste tiden har hon även bedrivit en kampanj om att fiskmåsar är ondskan själv i flytande form och borde utplånas ur ekosystemet. Utöver detta uppskattar hon att åka på cykeläventyr på sin cykel Svampbob tillsammans med sina vänner. Men det viktigaste i hennes liv är att vinna, till den nivå att hon lever efter motto: “Jag vinner hellre på fusk än att förlora”.

Natalie Silva

Natalie läser grundlärarprogrammet med inriktning mot åk F-3, termin 7.

Natalie är en glad liten brutta från norr om Stockholm på 156,5 cm LÅNG. Många kan ställa sig frågan, vad gör en stockholmare i våra trakter? Men det är en fråga hon inte kan svara på själv.

 

Hennes största passion i livet är choklad och korvstroganoff. Hon gillar inte katter, selleri och Håkan Hellström. Vart kan en då tänka sig hitta denna brutta? På dansgolvet såklart.

Rickard Klingberg

Rickard läser grundlärarprogrammet med inriktning mot åk 4-6, termin 5.

Rickard är en mix mellan lugn och hyper, osäker på hur det funkar men det bara är så. Sin fritid spenderas delvis framför datorn i hopp om att hitta den ultimata serien, och delvis i köket där han finslipar sina kökstalanger.

 

Rickard hoppas att han en dag kommer få ett chip som kan kopplas in i hjärnan så att han slipper läsa kurslitteratur och slipper plugga till tentor. Men det får han tyvärr vänta några år till. Någonting som Rickard INTE uppskattar är osportslighet. “Gör ditt bästa och bete dig som en vettig person!”, är ord han lever vid.

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

© 2019 Tuff Studenförening