top of page

Första träffen för årets mottagning är fredagen den 27/8 kl.19-22. Plats meddelas via Facebookgruppen.

Facebookgruppen hittar du här: https://www.facebook.com/groups/316648953485114/

Mottagning

Mottagningen är en tid nya studenter som börjar termin 1 att träffas, umgås och ha roligt tillsammans. Till hjälp finns äldre studenter, kallade Phösare och Generaler, som ska hjälpa er att få en bra start på universitetslivet. Det är en chans för er nya studenter att lära känna kurskamrater samt knyta kontakter där ni kan få råd och tips från oss som redan har pluggat ett tag. TUFF:s mottagning är till för alla studenter som ska läsa förskollärare, F-3, 4-6 och fritidshem.
 
Under mottagningen finns det inga måsten utan du deltar i det du vill och känner för. Alkohol brukar förekomma men är inget måste eller krav för vare sig nya eller gamla studenter, du väljer själv om du dricker, vad du dricker och hur mycket. Vid samtliga tillfällen kommer det alltid att finnas ett antal Generaler och Phösare som är nyktra under era mottagningsaktiviteter, dessa har reflexväst.
 
Mottagningen är till för alla och är en otroligt bra chans att lära känna nya människor och Umeå som stad, samtidigt som insparken ofta är en uppskattad och rolig väg in i studentlivet. För insparkskvällarna behövs ingen anmälan, utan det handlar bara om för dig att dyka upp när du känner för det!

General är de personer som har huvudansvaret över mottagningen. 

Phösare är äldre studenter som ex. är lagledare för olika lag.

Generaler

Skärmavbild 2021-03-23 kl. 17.35.18.png

Anton Holmlund

Anton läser grundlärarprogrammet med inriktning mot åk 4-6, termin 6.

Född och uppvuxen i Sörmjöle, nu boendes på rät sida älven. Inbiten sportsupporter, Björklöven och Manchester United är de som uppviglar mest känslor. 


Helt besatt i gifflar, en nyfunnen kärlek som inkräktar på ekonomin. Ska tydligen försöka springa milen under 40 minuter innan sommaren. Älskar att tävla, hatar att förlora.

Skärmavbild 2021-03-23 kl. 17.35.12.png

Nelly Larsson

Nelly läser grundlärarprogrammet med inriktning mot åk 4-6,
termin 6.

Mitt namn är Nelly Larsson och jag läser min 6e termin med inriktning mot åk. 4-6. Jag kommer från en liten by i Sveriges enda republik, nåmligen Jämtland.  

På fritiden tycker jag om att laga mat, baka, spela sällskapsspel men framförallt kolla på skidskytte och VM i hockey (all annan hockey har för dålig underhållning). Är otroligt tävlingsinriktad samtidigt som jag är en lugn person, hur det nu går ihop 

IMG_2731_edited.jpg

Några nya studenter ska precis tävla i en stafett, påhejade av några Phösare.

bottom of page