top of page

Välkommen!

Hej! Vad roligt att just du har valt att bli lärare här på Umeå Universitet. Här nedan kan du ta del av information som kan vara användbar för dig som är ny student eller ny i TUFF.

 

Du är alltid välkommen att kontakta oss. För allmänna frågor finner du ett kontaktformulär under fliken "Kontakta oss." För specifika frågor hittar du styrelsens enskilda kontaktuppgifter under fliken "Styrelsen"

Vad är TUFF?

TUFF står för "Tidigare års utbildning, förskola och fritidshem." Det betyder att du som läser till förskollärare, grundlärare mot fritidshem samt grundlärare med inriktning mot F-3 eller 4-6 tillhör kårföreningen TUFF. 

Medlem i TUFF?

Som medlem i TUFF får du tillgång till olika förmåner som Studentkortet och Mecenatkortet. Du kan även hyra vissa lokaler genom TUFF i mån av tid. Du har även möjlighet att påverka dina studier och din framtid genom att delta på styrelsemöten/årsmöte/stormöte eller själv sitta med i styrelsen. När du blir medlem får du ett kårleg - vilket är ditt bevis på att du är studerande och medlem i TUFF. Ofta har man sitt kårleg via Studentkortet eller Mecenatkortet. På vissa evenemang eller liknande händelser krävs det att du är medlem för att få delta men i sådana fall framgår det tydligt. För att delta på insparken krävs för dig som är ny inget medlemsskap men möjligheten att bli medlem finns alltid. 

Hur blir jag medlem?

Du kan bli medlem på ett flertal olika sätt. Nedan beskrivs tre olika sätt men vi jobbar på att du ska kunna köpa kårleg i vårt kontor som ligger på bottenvåningen i Naturhuset.

- Mottagningen

Under flera av mottagningsaktiviteterna kommer det finnas möjlighet att köpa kårleg.

 

- Umeå Studentkår, US 

Du kan även köpa kårleg på Umeå Studentkårs expedition, vilken du hittar i Lindellhallen.

 

- Länk

Du kan bli medlem genom att klicka på länken nedan.

https://medlem.umeastudentkar.se/produkt/karmedlemskap-campus-tuff/

Vad är UmPe?

UmPe är den kårförening som samtliga lärarstudenter tillhör. Genom att du tillhör TUFF så tillhör du även UmPe. Förutom TUFF finns det en till studentkår med lärarstudenter, HECTOS, som inriktar sig mot ämneslärare och studie- och yrkesvägledare. Kalastuffarna är vår evenemangskommité som hittar på de flesta av våra evenemang.

Här nedan finner du en övergripande bild som visar hur organisationen fungerar.

Skärmavbild 2020-02-06 kl. 15.00.01.png
bottom of page