top of page

Häng med UmPe på Umeå World Cup!

Vad är det?

Umeå World Cup är en fotbollsturnering mellan 16 olika program på Umeå Universitet. Detta är ett evenemang där alla universitets studenter samlas!


Evenemanget pågår mellan den 13-14 mars.

Länk till evenemanget Umeå World Cup: https://www.facebook.com/events/117748376263404/

Anmälan till uttagning:

Sista chansen att anmäla sig för dig som vill vara med och spela i laget som ska representera UmPe i Umeå World Cup!

Uttagningar kommer påbörjas nu på onsdag! Mer information gällande träningar och annat för dig som spelare får man genom att anmäla sig i länken nedan:


Hejarklack

TVÅ DAGARs MED UMPE Save the date - mer information kommer snart.

Länk till evenemanget Hejarklack: https://www.facebook.com/events/837744626688467/

Ska du inte vara med och spela under Umeå World Cup? Var då med Umpe:s hejarklack och heja fram laget. Pris ges till det program som har bästa hejarklack och det är såklart målet vi strävar efter! Vi har inte alla tider klara än men här kommer ett preliminärt upplägg. Fredag den 13 mars: Ingen tror väl på otur? Vi samlas iallafall på Rouge kl.15:30 för EPP, quiz och pepp. Vi ska såklart fixa härliga studentpriser. Matcherna är mellan 17-21 och då ska vi vara på IKSU.

Gemensam destination för dem som vill ut denna kväll. I nuläget ser de ut som att vi endast behöver gå gatan ner mot Origo.

Lördag den 14 mars: Gruppspelen fortsätter på förmiddagen, vi återkommer med tider. Vi samlas vid MIT-fontänen 45 min innan matchstart och sjunger upp. Efter matcherna är slut hoppas vi på att hitta ett ställe där vi alla kan ses innan slutdestinationen CINCO!!!! Vi kommer ha egen kö och förköpsbiljetter. Mer information kommer som sagt. Men sjung upp er redan nu, för här ska HEJAS!!
22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page