top of page

Presentation av årets generaler!

Hej! Hoppas ni inte missat vilka som blev årets generaler! Här bjuder dem i alla fall på en liten djupare presentation av sig själva! Trevlig läsning!


Rickard Klingberg

Rickard är en mix mellan lugn och hyper, osäker på hur det funkar men det bara är så. Sin fritid spenderas delvis framför datorn i hopp om att hitta den ultimata serien, och delvis i köket där han finslipar sina kökstalanger. Rickard hoppas att han en dag kommer få ett chip som kan kopplas in i hjärnan så att han slipper läsa kurslitteratur och slipper plugga till tentor. Men det får han tyvärr vänta några år till. Någonting som Rickard INTE uppskattar är osportslighet. “Gör ditt bästa och bete dig som en vettig person!”, är ord han lever vid.


Anton Holmlund

Anton är en energirik individ som har många bollar i luften. Han har sitt Sörmjöle i sitt hjärta. Även om han vuxit upp nära havet är Anton en badkruka av rang, han ogillar verkligen att bada i havet. Det är för kallt och det är ett faktum. Ologiskt nog föredrar Anton vintern före sommaren. En sak som Anton hatar är rondeller. Ingen kan köra rondeller och här i Umeå finns de överallt och skapar hat. Som protest brukar Anton ibland köra ett extra varv. En sak däremot som Anton älskar är sneakers. En kärlek som resulterat i alldeles för många skor. Eller finns det verkligen något som säger att en kan ha för många skor. Svaret är nog nej om du frågar Anton.


Natalie Silva

Natalie är en glad liten brutta från norr om Stockholm på 156,5 cm LÅNG. Många kan ställa sig frågan, vad gör en stockholmare i våra trakter? Men det är en fråga hon inte kan svara på själv. Hennes största passion i livet är choklad och korvstroganoff. Hon gillar inte katter, selleri och Håkan Hellström. Vart kan en då tänka sig hitta denna brutta? På dansgolvet såklart.

Jenny Aronsson

Jenny är en engagerad individ som brinner lite extra för att arbeta med ungdomar samt att spela och titta på nästa alla typer av bollsporter. Hon är från rätt sida om Umeälven, vilket självklart är TEG! Hon har självmant valt att ta kampen för att övertyga resten av mänskligheten om att detta är den enda och största sanningen. På senaste tiden har hon även bedrivit en kampanj om att fiskmåsar är ondskan själv i flytande form och borde utplånas ur ekosystemet. Utöver detta uppskattar hon att åka på cykeläventyr på sin cykel Svampbob tillsammans med sina vänner. Men det viktigaste i hennes liv är att vinna, till den nivå att hon lever efter motto: “Jag vinner hellre på fusk än att förlora”.

29 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page