Mottagning

Mottagningen är en tid nya studenter som börjar termin 1 att träffas, umgås och ha roligt tillsammans. Till hjälp finns äldre studenter, kallade Phösare och Generaler, som ska hjälpa er att få en bra start på universitetslivet. Det är en chans för er nya studenter att lära känna kurskamrater samt knyta kontakter där ni kan få råd och tips från oss som redan har pluggat ett tag. TUFF:s mottagning är till för alla studenter som ska läsa förskollärare, F-3, 4-6 och fritidshem.

Under mottagningen finns det inga måsten utan du deltar i det du vill och känner för. Alkohol brukar förekomma men är inget måste eller krav för vare sig nya eller gamla studenter, du väljer själv om du dricker, vad du dricker och hur mycket. Vid samtliga tillfällen kommer det alltid att finnas ett antal nyktra Phösare under era mottagningsaktiviteter.

 

Mottagningen är till för alla och är en otroligt bra chans att lära känna nya människor och Umeå som stad, samtidigt som insparken ofta är en uppskattad och rolig väg in i studentlivet. För insparkskvällarna behövs ingen anmälan, utan det handlar bara om för dig att dyka upp när du känner för det!

Vi som håller i årets mottagning!

Edvin, Chira Tea och Jakob.

Saknas på bilden gör Ivana och Jenny.

Här hittar ni Facebookgruppen för årets mottagning:

https://www.facebook.com/groups/459221501675734/

Facebookgruppen för alla förskollärarstudenter i Umeå:

https://www.facebook.com/groups/319893595451127/

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

© 2019 Tuff Studenförening